Correr pels Camins de la Llibertat 2018
-La marxa popular per senders més gran que s'ha vist per les nostres terres catalanes-

- Material obligatori: Aigua i mòbil i armilla fosforito si hi ha creuaments de ctra. 
- Material recomanat: Manta termica, gorra si fa sol.
- D'altra banda, es vol anar el màxim de groc possible (mireu l'apartat samarretes de més avall)CAMINS PER LA LLIBERTAT   
Volem  fer la marxa per senders més gran que s'ha vist per les nostres terres catalanes, que donarà el tret de sortida el dia de la nostra Patrona, la Mare de Déu de Montserrat,  el  27 d´abril a les Cases d´Alcanar i acabarà el dia 29 davant del Monestir de Montserrat.
Es recorreran els senders de les Terres de l´Ebre, Baix Camp, Camp de Tarragona, Alt Camp, ……  fins arribar a Montserrat. Una sortida que tindrà menció especial a tot el succeït durant aquest mig any, des de l'1 octubre fins a dia d'avui.
Tenim el recolzament de molts clubs, centres, associacions...corredors i caminadors, per  així poder omplir els nostres senders  d'un color groc, un groc que ens porti fins la llibertat.
Aquesta  marxa ha sorgit per donar suport a la cursa “kilòmetres per la Llibertat”, que sortirà del Parlament el dia 27 d´abril i arribarà a les presons Madrilenyes el dia 30, però com que molta gent no podrà anar fins tant lluny, s´ha proposat fer aquesta marxa popular paral.lela aquí al territori  “camins per la Llibertat”.
Des de l´inici del camí a cada tram es farà el relleu d´un bloc de notes on tothom qui hi participi podrà signar i fer una dedicatòria als presos/es, exiliats/ades, aquest bloc quan arribi a Montserrat s´entregarà als familiars.
També s´anirà rellevant  una bandera on cada municipi pel qual passem posarà el seu segell i també s´entregarà a l´arribada.
Serà un cap de setmana intens, seran 3 dies plens d'emocions...amb família, companys, amics... hi haurà molts punts per avituallar a les persones que hi participaran.
Encoratgem a participar-hi !

INSCRIPCIONS TANCADES!!!
Encara queden polseres-dorsal, mentres no s'esgotin us podreu apuntar directament al inici del tram que us interessi, es recomana anar 30' abans de l'inici del tram.

Cal posar nom, cognom, DNI, telèfon, correu electrònic i data de naixement.
Si ets federadat/ada només  cal que ens donis el teu número de federat.
Només seràs  corredor/a  a partir dels  16 anys,  els caminants menors d´edat han d´anar acompanyats per un adult.
Al inici, caldrà dirigir-se al punt d’informació del tram, per recollir la pulsera identificativa, fer una aportació de 3€ que aniràn destinats a la Caixa de solidaritat i també serviràn per cobrir alguna de les despeses de la marxa.  Aquesta polsera s’haurà de portar durant tot el recorregut.
Recorda: porta aigua, complement alimentar, samarreta groga i i manta térmica si fas trams de nit.


INSCRIPCIONS TANCADES!!!
Encara queden polseres-dorsal, mentres no s'esgotin, us podreu apuntar directament al inici del tram que us interessi, es recomana anar 30' abans de l'inici del tram.


Comentarios